FLAMM: on omaette maailm.

Hubane hingega koht. Paraja suurusega. Lihtsuse võlu selle parimas tähenduses.
Kõik on seatud selle nimel, et fookus ei hajuks peamiselt – Flammkuchen’itelt, Elsassist pärit imelistelt leegikookidelt. Otse sinu silme all tulikuumas ahjus kiirelt valmivad hõrgutised on parimaks kaaslaseks heale veinile ja seltskonnale.
Puhtad maitsed, elegantne vorm.
Läbimõeldud veinivalik.




MENÜÜ:

FLAMMKUCHEN on spetsialiteet Prantsusmaalt, Alsace’i piirkonnast. Õhukesel leivataignal kook, mida küpsetati vanasti leivaahjus enne leivategu, ahjus oleva kuumuse ja leegi kontrollimiseks.


Valmib kiirelt: Maitseb imeliselt: Söö näppudega:

FLAMM:FATALE / vege / 11

Kreem, sulajuust, maja pesto, parmesan

FLAMM:CLASSIC 13

Kreem, suitsupeekon, sibul, juust, tüümian

UUS! FLAMM:OSMAN €15

Kreem, veisehakkliha, sibul, paprika pesto, münt, juust, tšilli

UUS! FLAMM:GRÜEZI! / vege / 15

Šveitsi juustud, rosmariin, küüslauk, trühvlikreem, must pipar, rukola

FLAMM:RIZO / 13

Kreem, Chorizo vorst, juust, austerservik, küüslauk, sibul, tšilli

FLAMM:ZOLA / vege / 11

Kreem, Gorgonzola juust, spinat, muskaat

FLAMM:HORN / vege / 13

Kreem, kitsejuust, mesi, spargel, estragon

FLAMM:TARTUFO / vege / 13

Kreem, Portobello seen, trühvli kreem, küüslauk, salvei, parmesan, petersell

FLAMM:CHICK / 13

Kreem, kana, sulajuust, kirsstomatid, maja pesto, tšilli

FLAMM:NERO / 15

Kreem, Parma sink, kirsstomat, salvei, oliivi kreem

FLAMM:CRUDO / 13

Parma sink, kirsstomat, parmesan, salvei, küüslauk

FLAMM:ENCO / 15,0

Kreem, hiidkrevetid, laim, tšilli, koriander, kirsstomat

VEINI KÕRVALE / 13,0

                  Küps Gouda juust, krõbedikud ja oliivid majapestos

VÜRTSIKAS KANASUPP / 10

Rõõskkoor, kanafilee, kapparid, pärlsibul, kokteil kurk, sibul, koriander

CHILLI CON CARNE / 11

Veisehakkliha, Kidney oad, tomatipasta, vürtsid, tšilli


DESSERDID:

FLAMM:APPEL / 11

Kreem, õun, apelsini koor, Calvados / flambeerime lauas

MINI DESSERT

Mon Laurée käsitöö šokolaadikomm, Eesti  / €3


Allergiat või talumatust põhjustavate ainete kohta küsi teenindajalt!





Kohtume FLAMM:is!